Trenutno se nalazite na našoj web stranici: slavonika5.tssb.hr. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja.

Tehnička škola Slavonski Brod smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Web stranicama Tehnička škola smatra i sve pridružene stranice koje pripadaju domeni slavonika5.tssb.hr.

Tehnička škola Slavonski Brod zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.

Svrha ove web stranice je vidljivost i prezentacija provedbe projekta “RCK Slavonika 5.1”. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Tehnička škola Slavonski Brod se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje web stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Tehnička škola Slavonski Brod nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Tehnička škola ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe. Dopušteno je stavljati poveznicu na web stranice slavonika5.tssb.hr ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Autorska prava

Tehnička škola Slavonski Brod polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici slavonika5.tssb.hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika.

Ukoliko smatrate da smo povrijedili vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Tehnička škola Slavonski Brod se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu pogrešku.

Skip to content