Od 13. do 16. lipnja nastavnici Tehnička škole Slavonski Brod te predstavnici partnerskih ustanova imali su priliku posjetiti Intersolar Europe sajam u Münchenu.

Intersolar Europe vodeća je svjetska izložba solarne industrije. Pod motom “Povezivanje solarnog poslovanja”, proizvođači, dobavljači, distributeri, pružatelji usluga i planeri projekata i programeri iz cijelog svijeta sastaju se u Münchenu svake godine kako bi razgovarali o najnovijim dostignućima i trendovima, istražili inovacije iz prve ruke i upoznali potencijalne nove kupce.

Sudionici su imali priliku upoznati se s najnovijim trendovima i dostignućima u proizvodnji fotonaponskih modula (monokristalni i polukristalni moduli, moduli tankog filma), invertera, opreme za mjerenje i upravljanje, malih solarnih uređaja, malih otočnih sustava, komponenti (kablovi, konektori, razvodne kutije, nosači modula), baterija, robota za čišćenje fotonaponskih modula,  punionica za električna vozila, električnih vozila. Također su imali priliku vidjeti i opremu za proizvodnju ingota, pločica sirovog silicija, opremu za proizvodnju solarnih ćelija i modula.

Skip to content